Mājaslapas saturs - kā to pareizi veidot?

Esi vienkāršs!

Mājaslapas saturs ir viens no būtiskākajiem mājaslapas komponentiem. Saturam ir jāpārspēj dizains! Ir svarīgi, ka saturs tiek rakstīts pārdomāti un lasītājam saprotami. Jāņem vērā vairāki aspekti – mērķis un auditorija, vēstījuma saturs un vizuālie materiāli.

Vēstījuma mērķis un auditorija nosaka to, kā ir jāveido un kas ir jāiekļauj mājaslapas saturā. Vai autors ar savu rakstīto cenšas piedāvāt klientam kādu produktu, vai arī tas ir informatīvs raksts.

Neatkarīgi no tā, vai teksts ir ar mērķi pārdot savu produktu vai informatīva rakstura, saturs ir jāveido nozares tēmai atbilstošs un atslēgas vārdiem bagāts, lai tas pēc iespējas labāk atlasītos meklētājsistēmās, piemēram, Google.

Raksti konkrēti par lietu!

Labāk izvēlēties īsus un kodolīgus teikumus un neizplūst pārāk garos “sacerējumos”. Ja klients vēlēsies lasīt garus rakstu darbus, viņš labāk aizies uz grāmatnīcu vai interneta vietni, kurā izvēlēsies sev tīkamo grāmatu vai žurnālu. Iedomājies – kas ir tas, ko klients meklē, lasot Tavu lapu?

Esi radošs, izmanto vizuālos materiālus!

Kuram gan nepatīk skaistas ilustrācijas? Visi taču atceramies, cik bērnībā bija patīkami lasīt grāmatas, kuras bija pilnas ar krāsainiem zīmējumiem. Esi radošs! Piepildi savu lapu ar dažādiem vizuālajiem materiāliem! Padari lasītājam vieglāk uztveramu savu tekstu!

Nedrīkst aizmirst par to, ka ir ļoti svarīgi publicēt savu rakstu vai lapu sociālajos tīklos, lai lasītājs varētu viegli izteikt savus komentārus un dalīties tajā ar saviem draugiem vai kolēģiem.

Sazinieties ar mums, un mēs pastāstīsim par citiem jūsu jaunās vai uzlabotās mājas lapas potenciālajiem ieguvumiem un jaunu klientu piesaistīšanas iespējām!